Namazi dhe Shërbimet

BSHI
Oct, 2022

Select other month

click to print
1. Oktober 2022
Ikindia Ikameti

14:30

2 Orë 41 Minuta
LutjaAgimiLindja e DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
Fillon3:555:2511:1514:2717:2418:23
Ikameti3:5811:1814:3017:2718:26