Es selamun AlejkumI Nderuar Xhemat i Bashkësis Shqiptare Islame, Mirësevini në faqen zyrtare Online të Bashkësis tonë.
Informatat dhe të dhënat rreth festave apo organizimeve dhe shërbimeve tona do të keni mundësi në kohë reale ti merrni në këte faqe.
Për ndonjeë ankesë ose pyetje mund të na kontaktoni pa hezitim në butonin e paraqitur më posht:

:


KONTAKTOBashkësia Shqipëtare Islame - Zvicër

Zvicër
  • 13 Maj 2021Urime Fitër Bajramin

    Urime festa e Fitër Bajramit! Gëzimi dhe lumturia le t'ju shoqëroj juve dhe të afërmit e juaj në këto çaste festive, le të jetë kjo dita e paqës, dashurisë dhe mirësisë. Gjithçka që ju lëndon le të zhduket, ç'do lutje e dërguar nga ju të pranohet!
  • 8 Maj 2021Gëzuar Natën e Bekuar e Kadrit

    Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj”. Gëzuar Natën e Bekuar të paqes së madhe dhe të zbritjes së Kuranit, që na kujton mësimet e mençura të Profetit Muhamed se besimi më i mirë është tek durimi.
  • 12 Prill 2021Gëzuar Muajin e bekuar të Ramazanit!

    Gëzuar Muajin e begatë e të madhërishëm të Ramazanit! Paçi agjërim të lehtë dhe të pranuar, paçi shëndet, lumturi, harmoni dhe begati në familjet tuaja dhe, Zoti i Madh ju ndihmoftë për ta përmbushur atë më së miri!


Lajmerohu per Faljen në Xhami!
Duke marrë parasysh rregullat dhe masat mbrojtëse kundër Covid-19 jemi të detyruar ti respektojm disa rregulla të distancimit fizik me njëri tjetrin prandaj , Kliko ne butonin e paraqitur më posht për tu vetë lajmeruar për faljen në Xhami.

Registrohu